HR Advies bedrijven

ZieZo! Advies voor bedrijven

Heeft uw organisatie HR advies nodig? Of ondersteuning bij HR-vraagstukken? Ervaart u problemen met medewerkers? Ligt er een lastige casus voor met het UWV? Of is er een groot project op komst en hebt u tijdelijk behoefte aan extra HR capaciteit?
Of u wel of niet over een eigen HR afdeling beschikt; ZieZo! Advies biedt u graag ondersteuning op maat, rekening houdend met uw wensen.

Tijdelijk extra HR expertise nodig?

Hebt u behoefte aan extra inzet voor een bepaalde periode of is er aanvullende expertise gewenst? Ik kom graag tijdelijk uw HR team versterken. Zit er bijvoorbeeld een project aan te komen dat veel specialistische kennis vergt. Of dat veel tijd en aandacht vraagt van uw hr-afdeling? Ik kan u op verschillende manieren helpen bij al uw personeelsproblemen: op interim-basis bij omvangrijke hr-projecten of op freelancebasis.

ZieZo! Advies biedt graag extra ondersteuning bij alles wat uw medewerkers aangaat:
• arbeidsovereenkomsten
• arbeidsvoorwaarden
• arbeidsomstandigheden
• ontslagprocedures
• werving & selectie
• functioneringsgesprekken en beoordelingssystematieken
• verzuimbeleid
• verzuimbegeleiding
• sociaal plan

Inhuur HR advies waar en wanneer u dat nodig hebt

Kleine en middelgrote bedrijven hebben vaak geen eigen HR afdeling. Maar overal waar mensen samenwerken, kunnen ook problemen ontstaan. Daarnaast volgen de ontwikkelingen in wet- en regelgeving zich in rap tempo op. ZieZo! Advies ondersteunt ook kleinere ondernemingen op verschillende manieren. Zo schakelt u mij in op de momenten waarop u ondersteuning nodig hebt en werken wij samen op een manier die past bij uw onderneming en uw personeel. Ik ga graag op afstand voor u aan het werk, maar ben zo nodig ook op uw locatie aanwezig voor ondersteuning bij personeelsproblemen.

Kortom; er is heel veel mogelijk. Ik lever maatwerk bijvoorbeeld in de vorm van een abonnement, een strippenkaart of online coaching en ondersteuning. Het is maar net waar u behoefte aan hebt. Zo bent u verzekerd van expertise op het moment dat u dat nodig hebt.

Benieuwd naar wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik kom u graag in een kennismakingsgesprek meer vertellen over de mogelijkheden.